İlk siparişinize özel 200 TL üzerine sepette ekstra 50 TL. İndirim Kuponu: hello50
Patrona Özel Hediye
Patrona Özel Hediye

Patrona Özel Hediye

İş hayatımızda aynı ortamda çalışmakta olduğumuz iş arkadaşlarımız ile anlaşabilmek oldukça önemlidir. İş hayatında insan ilişkilerini olumlu etkileyecek davranışlarda bulunmak, yapmakta olduğunuz işinize de pozitif enerji sağlayacaktır. Bu sebeple iş arkadaşlarınız ile hediyeleşmek iki taraf açısından da motive edici etkilere sahiptir.

Ancak iş arkadaşlarımıza olduğu kadar bize işveren patronlarımıza da hediyeler vermek, iş hayatımızda olumlu geri dönüşler sağlayacaktır.

İşveren Hediye Kutusu Nedir?

Patron ve çalışan arasındaki iletişimi pozitif tutabilmek, işinizi daha kontrollü ve düzgün bir şekilde yapabilmeniz açısından oldukça önemlidir. Doğum günleri gibi özel günlerin dışında, tebrik etmek ya da teşekkür etmek amacıyla firmamızın hazırlamış olduğu çeşitli hediye kutuları mevcuttur.

Patron hediye kutusu seçeneğimizde kaliteli ve şık birçok hediye kutularımız mevcuttur. Firmamızda hazır bulunan hediye kutularımız, tam olarak sizin istediğiniz hediye kutusunu yansıtmıyorsa firmamız kişiye özel hediye kutuları da hazırlamaktadır. Bu konuda oldukça titiz davranan firmamız, öncelikli olarak müşterilerimizi memnun edebilmeyi amaçlamaktadır.

Patronlara Özel Hediye Kutuları Nasıl Olmalıdır?

Patrona hediye kutusu seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli şey renklerdir. Çoğu insan için bu önemsiz bir detay olsa da firmamız kutu hazırlarken genellikle renk kombinasyonuna da dikkat etmektedir. Bu yüzden kutu seçiminde patronunuzun seveceğini düşündüğünüz bir renk üzerinden karar vermek işinizi bir nebze de olsa rahatlatacaktır.

Bunun dışında patronunuzun çay veya kahve tercihine göre de seçim yapabilirsiniz. Çeşitli aromalarda kaliteli birçok çay seçeneğimiz mevcuttur. Filtre kahve ve Türk kahvesi dışında seçebileceğiniz farklı kahve seçeneklerimizi, el yapımı çikolatalar ile daha da çeşitlendirebilirsiniz.

İşveren için hediye kutusu hizmetimizde müşterilerimize sunmuş olduğumuz ürünler şu şekildedir:

● Özel kutulu imza kalemi

● Deri defter ve planlayıcılar

● Kaliteli el yapımı çikolatalar

● Çelik termos

● Çeşitli renk ve desenleri bulunan kupalar

● Sukulent gibi canlı saksı çiçekleri

● Tüp çay serisi

● Masaüstü takvimi

● Başucu sürahisi

● Renkli şallar

Bunların dışında daha birçok ürünle hazırlamış olduğumuz hediye kutuları içerisinden siz de patron için hediye kutusu hizmetimizi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Metin kopyalandı