İlk siparişinize özel 200 TL üzerine sepette ekstra 50 TL. İndirim Kuponu: hello50
Plaza - Kurumsal Hediye Kutuları
Plaza - Kurumsal Hediye Kutuları

Plaza Çalışanlarına Özel Hediye Kutuları

Kurumsal hediye kutusu, şirketlerin gelecek planlarına yönelik hedeflerine hızlı bir şekilde ulaşmalarını sağlamak için hazırlanır. Kutular marka bilinirliğinin yanında şirkete olan bağlılığı ve güveni arttırmak için tasarlanır. Mesela kurumda yeni çalışmaya başlayan çalışanlara söz konusu kutular hediye edilebilir. Bunun yanında hediyeleşme geleneğini arttırmak ya da çalışanların motivasyonunu arttırmak için de hazırlanabilir.

Kurumsal hediye kutusunun hazırlanmasının bir diğer sebebi de çalışanlar arasında üstün performans gösteren çalışanı gerektiği şekilde ödüllendirmektir. Bu sayede ödül mekanizması sağlandığı gibi çalışanlar arasında rekabet ortamı da oluşur. Şirketler yoğun işler ile uğraşırken bir yandan da hediye kutusu hazırlamak ile uğraşmak ya da zaman kaybetmek istemeyebilirler. Tam da bu noktada HelloBox olarak istediğiniz şekilde kurumsal için hediye kutusu hazırlıyoruz. Kaliteli bir şekilde hizmet vererek hizmetlerimizden memnun kalmanızı sağlıyoruz.

Kurumsal Hediye Kutuları

Hediye kutusu kurumsal ise kutular şirketlerin beklentilerine göre en iyi şekilde tasarlanır. Paketin hazırlanmasından beklenti şirketin yaptığı çalışmaların tanıtılmasıdır. Bu hediye kutuları personele ya da potansiyel müşterilere gönderilerek şirkete karşı sempati oluşturulur.

Kurumsal hediye kutusunun firma tarafından gönderilme amaçlarından biri de çalışanlara yardımcı olmaktır. Mesela bayramlarda ya da ramazan ayında firmalar çalışanların ihtiyaçlarına göre hediye kutusu hazırlatılabilir. Kurumsal hediye kutuları hazırlanırken olabildiğince etkisinin fazla olmasına dikkat edilmelidir. Bunun için de hediye kutusunun içerisine anlamlı notlar eklenebilir.

Kurumsal Hediye Kutularının İçerikleri

Kurumsal hediye kutuları herkesin zevkine uyacak şekilde tasarlanmıştır. Kutuların içinde yer alan ürünlerden bazıları şu şekildedir:

·       Türk kahvesi fincanı

·       Kahve çeşitleri

·       Kolonya çeşitleri

·       Çikolata

·       Çelik termos

·       Kupa bardak

·       Kalem

·       Defter

·       Lokum çeşitleri

·       Kitap

·       Fernch press

·       Sukulent

·       Cam matara

·       Planlayıcı defter

·       Çay çeşitleri gibi daha pek çok ürünü kurumsal hediye kutularımıza ekliyoruz.

Hediye kutularımızı özenle hazırlayarak istediğiniz günde ve sorunsuz bir şekilde teslim edilmesini sağlıyoruz. Teslimat sırasında herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekli olan tüm önlemleri alıyoruz. En kaliteli ürünlerden kutularımızı oluşturarak memnun kalmanızı ve uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanmanızı sağlıyoruz.

Metin kopyalandı