İlk siparişinize özel 200 TL üzerine sepette ekstra 50 TL. İndirim Kuponu: hello50
Yeni İşe Başlayan – Terfi Alanlar İçin Hediye Kutusu Önerileri
Yeni İşe Başlayan – Terfi Alanlar İçin Hediye Kutusu Önerileri

Yeni İşe Başlayan – Terfi Alanlar İçin Hediye Kutusu Önerileri


Sevdiklerimizin en mutlu oldukları anlarda mutluluklarına ortak olmak isteriz. Başarılarını paylaşmak, tebrik etmek, sevgimizi belli etmek için hoş sürprizler ile onlara yanında olduğumuzu hissettirmek isteriz. Çiçek göndermek gibi klişelerden farklı bir alternatif arayanlar için Hellobox birbirinden farklı konsept hediye kutuları ile yanınızda!

İş hayatına yeni başlayan ya da terfi alan sevdiklerinizin başarılarını kutlamak, desteğinizi hissettirmek için klasik hediyelerin dışında farklı öneriler sunan HelloBox tebrik hediye kutularımız ile hediye düşünme aşamasında sizlere kolaylık sağlıyoruz. Birden çok ürün ile her zevke hitap edebilecek, iş yaşamında kullanılabilecek tasarımlarla hazırladığımız tebrikler hediye kutularımız ile sevdiklerinizin başarılarını kutlayabilirsiniz. Kişiye özel not kartları ve fotoğraflar ile kutularınızı kişiselleştirebilir, sevdiklerinizi daha fazla mutlu edebilirsiniz.

Bize hediye geldiği zaman gönderen kişinin bizi düşünmesi, bize göndermek istediği tüm duyguları samimiyetle hissederiz. Bizde hediye gönderirken karışımızda desteğe ya da motivasyona ihtiyacı olan sevdiklerimize tüm olumlu duygularımızı aktarmak isteriz. İş hayatına ilk defa adım atan bir arkadaşınız için içinde kupalar, ajandalar, çikolata ve kahvelerle süslediğimiz harika bir motivasyon hediye kutusu seçebilir, alışık olmadığı yeni iş hayatına ısınması için yardımcı olabilirsiniz ya da terfi alan eşiniz için içi kalemler, ajandalar, bisküvi ve çaylarla hazırladığımız tebrikler hediye kutularımıza göz atabilir, başarısından dolayı kendisine sevgi dolu bir tebrikler diyebilirsiniz.

Sevdiklerinizin neyi gördüğünde mutlu olacağını en iyi siz bilirsiniz onlara özel ürünlerle dolu hediye kutularımızı seçmeniz için sitemizde yüzlerce seçenek mevcut. Bizden tavsiyeler isterseniz sizin için en güzel tebrikler hediye kutularımızı aşağıda derledik!

Yeni ofis hediye kutusu, tebrikler başardın 2 hediye kutusu, tebrikler hediye kutusu, kahveli ofis hediye kutusu sizin için ilk seçtiğimiz hediye kutularımız arasındalar. Bağlantıların üzerine tıklayarak konsept hediye kutularımıza kolayca ulaşabilirsiniz.

Daha fazlası için aşağıdaki linkten tüm hediye kutularımızı ziyaret edebilirsiniz.

https://www.helloboxturkey.com/tum-hediye-kutulari-kategori-26

Desteğiniz ve sevginiz için çok teşekkür ederiz. Bizler her gün büyüyen, işi mutlu etmek üzerine kurulu kocaman bir aileyiz.

Sevgiler,

Metin kopyalandı