İlk siparişinize özel 200 TL üzerine sepette ekstra 50 TL. İndirim Kuponu: hello50
Şirketler İçin Çalışanlara Yılbaşı Hediye Önerileri (Kurumsal Yılbaşı Hediye Kutuları)
Şirketler İçin Çalışanlara Yılbaşı Hediye Önerileri (Kurumsal Yılbaşı Hediye Kutuları)

Şirketler İçin Çalışanlara Yılbaşı Hediye Önerileri (Kurumsal Yılbaşı Hediye Kutuları)

Hepimiz için zor ve evlerde geçen bir yılın daha sonuna yaklaşıyoruz. Pandemi dolayısıyla hem sevdiklerimizden hem sosyal hayatımızdan hem de ofislerimizden uzak kaldık. Son zamanlarda ise yeniden ofislerimize kavuşmanın tatlı bir heyecanı içindeyiz. Biz ofislerimize kavuşmanın heyecanını yaşarken birçok şirkette çalışanları ve müşterileri için şimdiden kurumsal yılbaşı hediye kutusu arayışına başladı bile!

Özel günlerde şirketler tarafından çalışan ve müşterilere özel hazırlanan hediye kutuları çalışanlarınızı ve müşterilerinizi özel hissettirir. Yılbaşında da çalışanlarınıza özel kurum kültürünü ve yılbaşı ruhunu yansıtan, uzun süre kullanıma uygun olan ya da içinde lezzetli tatlar bulunduran birden çok ürün ile dolu kurumsal yılbaşı hediye kutuları hazırlatmak klasik yılbaşı hediyelerinden sıkılan firmalar için müthiş bir alternatif.

Bizde HelloBox olarak sizler için bu sene de kurum kültürünüzü yansıtan ve çalışan profilinize uygun, içi dopdolu onlarca çeşitte kurumsal yılbaşı hediye kutuları hazırladık. Vaktiniz az ise hazır kurumsal  yılbaşı hediye kutularımızdan seçebilir ya da isteklerinizi iletirseniz firmanıza özel seçeceğiniz ürünlerle yeni bir kurumsal yılbaşı hediye kutusu tasarlayabilirsiniz.

Kurumsal yılbaşı hediyeleri diğer özel günlerde olduğu gibi çalışanlarınızın kuruma bağlılığını arttırmak adına oldukça önemli bir rol oynayacaktır. Çalışanları mutlu etmek, kuruma karşı aidiyet duygusunu arttırmak için küçük sürprizler her zaman önemlidir. Özellikle yeni bir yılın heyecanı herkesi sararken akılda kalıcı, kaliteli ve içi size özel tasarlanan birçok ürünle dolu bir kurumsal yılbaşı hediye kutusu çalışanlarınızın heyecanını daha da fazla arttırabilir.

HelloBox olarak kurumsal yılbaşı hediye kutularında firmanıza özel logolu ürünler hazırlayabiliriz. Defter, kupa bardak, kalem vb. ürünlerin üzerine firma logonuz ile tasarımlar hazırlayabilir, hediye kutularınızı özelleştirebiliriz.

Tüm kurumsal yılbaşı hediye kutularımızı incelemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

https://www.helloboxcorp.com/

Daha fazlası için aşağıdaki linkten tüm hediye kutularımızı ziyaret edebilirsiniz.

https://www.helloboxturkey.com/tum-hediye-kutulari-kategori-26

Desteğiniz ve sevginiz için çok teşekkür ederiz. Bizler her gün büyüyen, işi mutlu etmek üzerine kurulu kocaman bir aileyiz.

Sevgiler,

Metin kopyalandı