İlk siparişinize özel 200 TL üzerine sepette ekstra 50 TL. İndirim Kuponu: hello50
Kurumsal Yeni Yıl Hediyelerini Erken Planlamak Neden Önemlidir?
Kurumsal Yeni Yıl Hediyelerini Erken Planlamak Neden Önemlidir?

Kurumsal Yılbaşı Hediyelerini Erken Planlamak Neden Önemlidir?

Hayatın genelinde, önceden plan yapmak çoğu zaman işlerimizi kolaylaştırır. Kurumsal hediyeleri erken planlamak da aynı şekilde bize yardımcı olması sebebiyle oldukça önemlidir. Senenin en sevilen özel günlerinden yılbaşı için kurumsal hediyeleri ise ne kadar erkenden planlarsanız o kadar uzun ve keyifli bir hazırlık sürecine sahip olabilirsiniz. Ve "erken" derken gerçekten yaz mevsimini kastediyoruz! Nedenlerini gelin birlikte keşfedelim.

HelloBox ilk kurulduğundan beri olduğu gibi, sektörde firmaların çoğu zaman son dakikaya bıraktığı kurumsal hediyeler konusuna bir çözüm getirmek için bu sene de çalışmalarına devam ediyor. HelloBox ekibi olarak seneler içinde edindiğimiz tecrübe ile yılbaşı sezonunun ne kadar yoğun olabileceğine tanıklık edip kurumsal yılbaşı hediyelerinin erken planlanmasının gerekliliğini ve önemini müşterilerimize anlatmaya devam ediyoruz. Bu sene de yıllardır hizmet verdiğimiz ve çalışmaktan çok keyif aldığımız firmalar ve markalar ile yılbaşı hediyeleri çalışmalarına şimdiden başladık bile!

Peki kurumsal yılbaşı hediyelerini erken planlamak neden çok önemli? Bu makalede hediye planlama, tasarım, tedarik ve dağıtım gibi birçok konudaki önerilerimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz.

SON DAKİKA TELAŞINA SON!

Ürün tedarikçilerimiz, ilkbaharda yılbaşı ürünlerinin siparişleri konusunda bizimle iletişime geçmeye başlar ve ardından yaz aylarında, beklediğimiz satış hacimleri hakkında bizden tahminler almaya çalışırlar. Kurumsal yılbaşı hediyelerini planlarken yılın son aylarına kadar beklenirse seçenekler çok daha sınırlı hale gelir; çünkü birçok satıcı, özellikle de hepimizin çok beğendiği el emeği ürünler, sınırlı sayıda üretilir. Yılbaşı hediyelerinde en çok tercih edilen ürünlerden kupalar, sürahiler, fincanlar ve daha niceleri ise kış aylarının başında tükenmiş olur. Müşterilerinizi ve iş arkadaşlarınızı şaşırtmak için binlerce farklı tasarım ve ürün arasından rahatlıkla seçim yapmak dururken son dakikaya bırakılan hediye planlamaları sebebiyle sadece stokta az adette kalan, kısıtlı seçenekler arasından seçim yapmanızın önüne geçmek için bu sene erkenden bizlerle çalışmaya başlayabilirsiniz. HelloBox ekibi olarak bizler şimdiden yılbaşı hazırlıklarımıza başladık bile!

Ağustos ayı itibariyle kurumsal firmalar için hazırladığımız hediye planlamalarımıza hız kesmeden devam ederken yılbaşı için erken davranan müşterilerimize kusursuz bir hizmet vermek için hiç durmadan çalışıyor, üretiyor ve yaratıcı fikirler bulmaya devam ediyoruz. HelloBox kalitesi ile kurumsal yılbaşı hediyelerinizin profesyonel ekibimiz tarafından özenle hazırlanması için bu sene bizlerle bir an önce iletişime geçmenizi ve hediye planlamalarınızı son dakikaya bırakmamanızı öneriyoruz.

KURUMSAL HEDİYELERDE PROFESYONEL İŞ ORTAĞINIZ HELLOBOX

Yeni yıl hediyelerini planlamak oldukça kolay gibi gözükse de yüksek adetlerde hediye vermek çok detaylı ve zaman alan bir süreçtir. Bu süreç tasarım, tedarik, envanter sayımı, kalite kontrolü, hediye montajı, paketleme, kurdele bağlama gibi son rötuşların yanı sıra alıcı listesi yönetimi, nakliye ve teslimat gibi birçok parametreyi içerir. Bu süreci mükemmel bir şekilde yürütmek ise profesyonel bir ekip çalışması ve tecrübe gerektirir.

Her bir aşamanın ayrı uzman ekiplerce takip edildiği bir hizmet sunan HelloBox ile kurumsal hediyelerinizin en güzel şekilde hazırlanması artık mümkün. Kurumsal hediye gönderimleriniz için hemen bizlerle iletişime geçerek iş yoğunluğunuzu hafifletebilir, hediye gönderimindeki tüm ayrıntıları sizin için düşünen profesyonellerle çalışarak unutulmaz bir yılbaşı hediyesi hazırlayabilirsiniz.

ETKILEYICI HEDIYELER IÇIN YARATICILIK ŞARTI

Son dakikaya kalan hediye planlamalarında, yaratıcı fikirlerimizi hayata geçirmek için çok kısıtlı bir vakit kalabilir. Kurumsal yılbaşı hediyeleriniz için markanıza uygun yaratıcı fikirlerimizi en iyi şekilde tasarlamamız, üretmemiz ve teslim edebilmemiz için zaman yönetimi kuşkusuz ki işimizin en kritik etkenlerinden biridir. Teslim tarihine aylar kala başlanacak yaratıcı süreç ile hayallerinizin ötesinde bir hediye tasarlamak mümkün olacaktır. Kurumsal hediye ihtiyaçlarınızı teslim tarihinden ne kadar önce bizlere iletirseniz ekiplerimizin yaratıcılığını o kadar fazla kullanabileceği, harika fikirlerimizle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyacağız.

HEDİYELERİNİZ ZAMANINDA TESLİM EDİLSİN

Aralık ayı boyunca tüm kurye ve kargo firmaları çok sayıda paket ile baş etmeye çalışırlar. Ne kadar istenmese de bu yoğun zamanda kargo ve kurye firmalarından kaynaklanan gecikmeler ve hatta bazı paketlerin kaybolması gibi durumlar yaşanabilmektedir. Hediyelerinizi erken planlayarak istediğiniz tarihte gönderim yapmayı seçebilir ve aralık ayı boyunca nakliye ile ilgili risklerden kaçınabilirsiniz. Tüm süreç hakkında tüm partiler bilgilendirilmiş olur ve daha sağlıklı bir planlama hazırlanır.

BIZIMLE ILETIŞIME GEÇIN

Bu yazımızın kurumsal yılbaşı hediye seçimi ve planlaması konusunda sizler için faydalı olacağını umuyor, yaz aylarında yapılacaklar listenize "yılbaşı hediyesi fikirleri" maddesini eklemeniz için sizi motive edeceğine inanıyoruz. Hediye gönderimlerinde ilk adımları erken atarak yılın ilerleyen zamanlarında artacak yoğunluktan etkilenmemenizi ve projelerinizi mükemmel bir şekilde hayata geçirmenizi diliyoruz.

Değerli müşterilerimiz için geçmişte yaptığımız özel tasarımlı kurumsal hediye kutusu proje örneklerini burayı tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Bizlerle 0216 8070444 numaralı telefondan ya da kurumsal@helloboxturkey.com mail adresinden iletişime geçebilirsiniz.
 

Metin kopyalandı