İlk siparişinize özel 200 TL üzerine sepette ekstra 50 TL. İndirim Kuponu: hello50
8 Mart Kadınlar Günü Hediyeleri - Kurumsal Kadınlar Günü Hediyeleri
8 Mart Kadınlar Günü Hediyeleri - Kurumsal Kadınlar Günü Hediyeleri

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, her yıl olduğu gibi bu yılda aynı heyecan ve özenle kutlanmaya devam ediyor. Bu önemli gün yaklaşmaya başladıkça çevremizde emekleri ve sevgileri ile hayatımıza ışık saçan tüm kadınlara kadınlar günü hediyesi almak için heyecanlı bir arayış içine gireriz. Kadınlar günü için hediye fikirleri ne olabilir? Kadınlar ne tür hediyelerden hoşlanır? Kurumsal kadınlar günü hediye kutuları fikirleri? gibi birçok soruya cevap ararız.

Hediye ararken yüzlerce seçenek ile karşı karşıya kalırız. Hayatımızdaki tüm kadınlar için ayrı ayrı hediye almak için araştırma yaparız. Anneye, eşe, arkadaşa, sevgiliye, çalışanlarımıza ve müşterilerimize kadınlar günü hediyeleri kategorilerinde birbirinden farklı birçok seçenek bulunuyor.

Son yıllarda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sadece bireysel hediyeler değil kurumsal kadınlar günü hediye kutuları da ön plana çıkmaya başladı. Kadınların çalışma hayatına katkısı ve emeklerinin küçük bir karşılığı olarak teşekkür etmek isteyen şirketler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm kadın çalışanlarına şık, kullanışlı, anlamlı ve unutulmayacak kurumsal kadınlar günü hediyesi almak için arayış içine giriyor. 

HelloBox olarak kadınlar gününe özel kurumsal hediye kutularımızda birçok farklı seçenek sunuyoruz. Markanıza özel, logonuz, sloganınız hatta isme özel hazırlanan ürünler ile kadınlar günü hediye kutuları hazırlıyoruz. Ürün seçeneklerine bakacak olursak;

-Defter,

-Kalem,

-Kuru Çiçek,

-Mum,

-Cep Aynası,

-Kolonya,

Kupa Bardak,

-Termos ya da Matara,

-Çikolata / Kurabiye

-El Kremi,

-Sukulent vb birçok ürün ile şirketinize özel kadınlar günü hediye kutuları hazırlayarak, sizler için bu süreci konforlu ve kolay geçirmenizi sağlıyoruz. Ürün tedarik sürecinden teslimatına kadar her detayını özenle takip edip, hediye kutularını teslim ediyoruz.

Bir kadın girişimci markası olarak özellikle kurumsal şirketlere bu özel ve önemli günde destek vermekten, iş ortaklıkları yapmaktan, kadınlar gününe özel hediye kutuları hazırlamaktan gurur duyuyoruz. İş hayatında artan kadın çalışan sayısı ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde firmalar tüm emekleri için kadın çalışanlarına teşekkür etmek istiyor. Biz de HelloBox olarak bu özel günlerde tüm şirketlere kadın çalışanlarına özel hediye kutuları hazırlıyor, özellikle kadınların el emeği olan ürünlere öncelik vererek kadınlar gününe özel hediye kutuları oluşturuyoruz.  Kadınlar gününe özel hediye kutularımızı hazırlarken kadın emeği ile hazırlanan amigurumi oyuncaklaraçantalara, yastık ve koku keselerine, el yapımı çikolata ve kurabiyelere, kuru çiçekleretoka ve bileklikler gibi nice kadın eli değmiş ürünleri seçmeye öncelik veriyoruz.

Sizler de firmanızda tüm emekleri için teşekkür etmek istediğiniz kadın çalışanlarınıza kadınlar gününe özel hediye kutusu yaptırmak isterseniz uzman ekibimiz ile iletişime geçerek destek alabilirsiniz. 

Sevgiler,

 

Metin kopyalandı