İlk siparişinize özel 200 TL üzerine sepette ekstra 50 TL. İndirim Kuponu: hello50
Kurumsal 23 Nisan Hediyeleri
Kurumsal 23 Nisan Hediyeleri

Kurumsal 23 Nisan Hediyeleri

Hediyeleri en çok kim sever diye sorsak hepimiz çocuklar diye cevap veririz. Çocuklar için hediyeler çok önemlidir. Doğum günleri, bayramlar, yılbaşı, 23 Nisan Ulusal Egemelik ve Çocuk Bayramı vb özel günlerde çocuklar için birbirinden güzel hediye alternatifleri bulunur. 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü her çocuğun neşe içinde kutladığı,koşup oynadığını, kendini en özel hissettiği günlerin başında gelir. O gün gelene kadar çeşitli hazırlıklar yapılır. Ve 23 Nisan günü coşkuyla kutlanır.

Bu heyecanlı kutlamaların en güzel tarafını ise hediyeler oluşturur. Çocukların seveceği ürünler ile hazırlanan, rengarenk 23 Nisan hediye kutuları ile çocuklar mutlu edilir. Bireysel olarak her yıl çocuklarımıza 23 Nisan hediyesi alıyor olsakta son yıllarda şirketler tarafından da çalışanlarının çocuklarını mutlu etmek için 23 Nisan Kurumsal Hediye Kutuları oldukça tercih ediliyor. 

HelloBox ekibi olarak her özel günde olduğu gibi 23 Nisan’da da kurumsal hediye kutusu projelerinizi özenle hazırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bayraklar, oyuncaklar, eğitici kitaplar, şeker ve çikolatalar ve daha birçok ürün ile rengarenk 23 Nisan kurumsal hediye kutuları hazırlayarak sizlere kurumsal hediye projelerinizde tüm süreci hazırlığından teslimatına kadar takip ederek kolaylaştırıyoruz.

Peki kurumsal 23 Nisan hediye kutularında neler olmalı?

-Eğitici oyuncaklar,

-Çocuk kitapları,

-Masal kitapları,

-Bayraklar,

-Oyun hamuru,

-Matara,

-Çocuk dergileri,

-Çikolata,

-Şeker,

-Meyveli süt,

-Peluş ayıcıklar,

-Amigurumi oyuncaklar,

-Puzzle,

-Boyama kalemleri,

-Boyama kitabı,

-Oyuncak arabalar,

-Oyuncak bebekler…

Firmanıza özel seçeceğiniz, istediğiniz ürünler ile çocuklar için çok sevecekleri 23 Nisan hediyeleri hazırlıyoruz. Detaylı bilgi ve profesyonel ekibimizden teklif almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

📧kurumsal@helloboxturkey.com

📞0216 807 04 44

Metin kopyalandı