İlk siparişinize özel 200 TL üzerine sepette ekstra 50 TL. İndirim Kuponu: hello50
Kurumsal Anneler Günü Hediye Kutuları
Kurumsal Anneler Günü Hediye Kutuları

KURUMSAL ANNELER GÜNÜ HEDİYE KUTULARI

Annelerimiz, hepimiz için çok kıymetli. Gebeliğin ilk gününden itibaren bizler için yaptıkları sonsuz fedakarlıklar ve sevgileri ile onlara minnet, sevgi ve teşekkürümüzü her zaman göstermek için çabalıyoruz. Bu yüzden Anneler Günü gibi bazı özel günler annelerimize olan sevgimizi göstermemize daha çok olanak tanıyor.

Son yıllarda tüm özel günlerde olduğu gibi Anneler Günü’nde de şirketler tarafından tüm anne ve anne adayı kadın çalışanlarına özel hediyeler veriliyor. İlk zamanlarda çiçek vb klasik hediyeler tercih edilse de zamanla şirketlerin kurumsal kimliğine uygun olarak hazırlanan kurumsal hediye kutuları ön plana çıkmaya başladı. Birden çok ürünün bir arada olduğu, kullanışlı ve şık ürünlerle hazırlanan Kurumsal Anneler Günü Hediye kutuları ile şirketler çalışanlarına verdikleri değeri göstermek isteyebilir, kadın çalışanlarının Anneler Günü’nü kutlayabilir.

Kurumsal Anneler Günü Hediye Kutularında logo baskılı ya da Anneler Günü’ne özel mottolu baskılar ile birçok ürün ön plana çıkmaktadır. Anneler günü hediye kutularında defterler, kalemler, kupa bardaklar, türk kahvesi fincanları, lezzetli türk kahveleri, aromatik çaylar, lokum-çikolata ya da bisküvi, brownie, desenli şık fularlar, mis kokulu kolonyalar, el kremi vb bakım ürünleri, french press, kuru çiçek buketleri, ithal ve canlı sukulentler, kitaplar, mumlar ve dekoratif ürünler gibi birçok hediye ürün alternatifi bulunmaktadır. HelloBox ailesi olarak kurumsal anneler günü hediye kutularımızı hazırlarken sadece bu ürünlerle sınırlı kalmıyor, markaların isteği ve ihtiyacı olan birçok ürünü onlar için özenle hazırlıyoruz.

HelloBox olarak her özel günde olduğu gibi Anneler Günü’nde de birçok firma ile yaptığımız işbirliği sayesinde birçok kadının mutlu olmasına, HelloBox’ın eşsiz hediye kutuları ile tanışmasına vesile olduk. Sizin de incelemeniz için ilham veren projelerimizin linkini aşağıya bırakıyoruz.

https://www.helloboxcorp.com/sayfa/projeler

Sizler de Anneler Günün’de çalışanlarınızı mutlu ve motive etmek için Anneler Günü Hediye Kutusu yaptırmak isterseniz profesyonel ekibimiz ile iletişime geçmeniz yeterli. 

📧kurumsal@helloboxturkey.com

📞0216 807 04 44

Sevgiler,

Metin kopyalandı