İlk siparişinize özel 200 TL üzerine sepette ekstra 50 TL. İndirim Kuponu: hello50
Kurumsal Bayram Hediye Kutuları
Kurumsal Bayram Hediye Kutuları

Kurumsal Bayram Hediye Kutuları

Son yıllarda şirketler özel günlerde çalışan ve müşterileri ile arasındaki bağı kuvvetlendirmek, sürdürülebilir ve uzun soluklu ilişkiler kurmak, çalışan ve müşterilerilerine ne kadar değerli olduklarını hatırlatmak için hediyeler vermeye özen gösteriyor. Bayramlar bu özel günler arasında en çok hediye verilen günler diyebiliriz. 

Markalar; kurumsal kimliklerine uygun, çalışan ve müşteri memnuniyetini ön planda tutacak ürünler ile bayrama özel hediye kutuları hazırlatmayı ön planda tutuyor. Klasikleşen çikolata kutuları, kolonya vb. kurumsal bayram hediyelerinden sıkılan, yenilikçi çözümler arayan firmalara HelloBox ailesi olarak, kurumlara seçeceği ürünlerle özel hazırladığımız bayram hediye kutularımız ile destek olmaktan çok mutluyuz. Yaptığımız işin en güzel tarafı sizler aracılığı ile birçok kişiyi mutlu etmek!

Firmalar kurumsal bayram hediye kutusu seçerken birçok kritere dikkat ediyor. Seçilen ürünlerin kurum kültürünü yansıtması, hediye verilecek çalışan ve müşterileri mutlu etmesi, bayram hediye kutusuna seçilen ürünlerin kaliteli, işlevsel ve şık olması gibi birçok ince detayı düşünüyorlar. Genellikle özel günler dışında da hatırlanır olmak adına bayram hediye kutularında logolu ürünler seçmeye de özen gösteriyorlar. Logolu kahve fincanları, kupalar, ajanda ve kalemler, logo işlemeli mendiller, logolu termoslar en çok tercih edilen ürünler arasındadır. 

Tüm bunların yanında kurumsal bayram hediye kutusu ürünleri seçerken; kaç kişiye hediye vereceğiniz, çalışanlarınız için mi yoksa müşterileriniz için mi, bütçenizin ne kadar olduğu gibi ince detaylarda dikkat edilmesi gereken konulardır. HelloBox ailesi olarak yoğun iş temponuzda sizlere her konuda tam destek vererek kurumsal hediyeler konusunda iş yükünüzü hafifletiyoruz. Ürün seçiminden teslimat detayına kadar her adımı profesyonel ekibimiz ile sizin için kolayca çözüme kavuşturuyoruz. 

Kurumsal bayram hediye kutusunda neler olabilir?

-Kolonya,

-Çikolata,

-Lokum,

-Türk kahvesi

-Logolu ya da logosuz türk kahvesi fincanları,

-Nostaljik bayram mendilleri,

-Logolu ya da logosuz kupa bardak,

-Logolu ajanda,

-Logolu kalem,

-Kuru çiçek buketi,

-Yaş çiçek (sukulent),

-Bayram tebrik kartı.

Bayram ve tatil birleşiminde, bayram hediye kutularına çalışan ve müşterilerinizin tatilde kullanabileceği şık ve ihtiyaca yönelik peştemal, güneş kremi ve güneş gözlüğü gibi ürünler de ekleyebilirsiniz.

HelloBox olarak ilk günümüzden bugüne kadar çalışan ve müşterilerini bayram hediye kutuları ile mutlu etmek isteyen yüzlerce firma ile çalıştık. Her markaya özel binlerce kutu hazırlayıp, çalışan ve müşterilerinizin mutluluklarına şahit olduk. Sizler için de fikir olması açısından aşağıda bazı projelerimizi derledik. 

Kurumsal bayram hediye kutusu referans projelerimiz:

https://www.helloboxcorp.com/proje/dogus-teknoloji--ramazan-bayrami-hediye-kutulari/64/

https://www.helloboxcorp.com/proje/ftx-tr--premium-turk-kahvesi-hediye-kutulari/122/

https://www.helloboxcorp.com/proje/kadifeteks-kets-bayram-hediye-kutulari/63/

https://www.helloboxcorp.com/proje/esas-holding--seker-bayrami-hediye-kutulari/61/

https://www.helloboxcorp.com/proje/integral-yatirim--musterilere-ozel-bayram-hediye-kutusu/62/

https://www.helloboxcorp.com/proje/jotun--premium-turk-kahvesi-hediye-kutusu/76/

Tüm projelerimizi incelemek için:

https://www.helloboxcorp.com/sayfa/projeler

Referans projelerimizi inceleyebilir, profesyonel ekibimizden kurumsal bayram hediye katalogumuzu isteyebilirsiniz.

Telefon: 0216 8070444

Email: kurumsal@helloboxturkey.com

Metin kopyalandı