İlk siparişinize özel 200 TL üzerine sepette ekstra 50 TL. İndirim Kuponu: hello50
Yeni Anneye Ne Hediye Alınır?
Yeni Anneye Ne Hediye Alınır?

Bebek Hediyesi

Hoş Geldin Bebek

Anne ve babalar bebek müjdesi aldığı andan itibaren tarifi olmayan bir heyecan yaşar. Bu heyecana anne ve babaların çevresindeki yakınları da eşlik eder. Bebek müjdesi alan anne ve babalara sürpriz yapmak, onların mutluluğuna küçük bir hediyeyle mutluluk katmak adına bebek için hediye alınabilir. Bebek için hediye seçiminin nasıl olması gerektiğine karar veremeyenler özel hazırlanmış hediye kutularına göz atabilir. Bu hediye kutuları hem kız bebekler için hem de erkek bebekler için özenle hazırlanmıştır. Hediye kutularının içinde anne ve babayı mutlu edecek, bebeğin kullanabileceği eşyalar bulunur. Hediye kutuları bebek doğduğunda hediye olarak tercih edilebilir. Aynı zamanda bebek doğmadan anne ve babanın heyecanına ortak olmak için hediye kutusu seçimi yapılabilir.

Bebekler İçin Özel Hazırlanmış Hediye Kutuları

Hediye kutuları bebekler için özel olarak hazırlanmıştır. Yeni doğmuş veya henüz doğmamış bebeğe hediye kutusu alarak anne ve babaları mutlu edebilirsiniz. Hediye kutularının içeriği farklılık göstermektedir. Bazı hediye kutularında el yapımı organik amigurumi ayıcık veya bebekler bulunur. Bazı hediye kutularında ninni kitapları, bebek şampuanı, bebek tarağı, patik veya zıbın gibi giyim ürünleri bulunmaktadır. Hediye seçimi yaparken tüm kutuları inceleyebilir, bebek için hangi kutuyu tercih etmeniz gerektiğine karar verebilirsiniz. Web site üzerinde ikiz bebekler için özel olarak hazırlanmış kutular da bulunmaktadır. Hediye kutuları bebek için özel hazırlandığı gibi anne ve baba içinde hazırlanmıştır. Kutuların içindeki notlar anne ve babaya motivasyon olması için hazırlanmıştır.

Hoşgeldin Bebek Hediye Kutusu Siparişi

Yeni doğan bebek hediye kutusu siparişi vermek için farklı kutular arasından istediğiniz kutuyu tercih edebilirsiniz. Kutuların içeriği farklılık gösterdiği için fiyatları da içeriğe bağlı farklılık gösterir. Hediye kutuları eve veya hastaneye sipariş verilebilir. Yeni doğmuş bebek için hazırlanan kutular güzel ve anlamlı bir yere sahiptir. İstanbul'un belirli bölgelerine teslim edilecek olan hediye kutuları gün içinde teslim edilir. Diğer şehirlere yapılan teslimatlar ise en kısa sürede adrese ulaştırılır. Hediye kutuları özenle hazırlanır ve herhangi bir zarar görmemesi adına özenle paketlenir. Web sitemiz üzerindeki hediye kutuları güvenle tercih edilebilir.

Yeni Doğan Bebeğe Ne Hediye Alınır?

0-3 Ay Bebek Zıbınları

Bebek Hastane Çıkış Setleri

Organik Bebek Uyku Oyuncakları

Amigurumi Oyuncaklar

Müslin Örtüler

Emzik - Biberon

Dekoratif Bebek Ürünleri

Bebek Battaniyeleri

Anne için rahatlatıcı Çaylar

Mottolu Anne Kupası

Mottolu Baba Kupası

Anne için Kozmetik Ürünler

Bebek Cilt ve Saç Ürünleri

Bebek Diş Ürünleri

Bebek Albüm ve Resim Çerçeveleri

Patik ve Bebek Makosenleri

Metin kopyalandı